Wat is Track & Trace?  
Track & Trace is een handige manier om uw pakket of zending te volgen. Door het invullen van een nummer en een postcode op deze pagina bent u direct op de hoogte van de verzendstatus van uw pakketzending. Ook de ontvanger van een zending kan een pakket volgen met Track & Trace. Na een paar handelingen weet u precies waar uw pakket zich bevindt. U ziet het ook als de zending al onderweg is naar het afleveradres.

Vandaag besteld? Probeer het na 20:00 uur!

 Zending wordt bezorgd op een adres buiten Nederland

Controleer of uw land van bestemming Track & Trace biedt

Een pakket volgen met Track&Trace
Zorg dat u het barcodenummer van uw pakketzending bij de hand hebt. U vindt die code u op het verzendbewijs of bijvoorbeeld in de e-mail van de online winkel waar u wat hebt gekocht. Dat nummer vult u hiernaast in het vakje “barcode” in. Het barcodenummer begint met “2S”of “3S” en bevat verder een combinatie van cijfers en letters. Typ het nummer zonder spaties.

Internationale bestemming 
In het vakje ernaast vult u de postcode van het afleveradres in. Als u met Track & Trace een internationale zending wilt volgen, kunt u dat aangeven door een vinkje in het vak eronder. Als u de vakjes hebt ingevuld, klikt u op “zoek” en de informatie verschijnt in uw scherm.

Buitenlandse ondersteuning Track&Trace 
Track&Trace wordt door zeer veel landen ondersteund. Om er zeker van te zijn dat ook uw buitenlandse bestemming Track&Trace biedt, kunt u dit controleren met de .

Zo gemakkelijk werkt Track & Trace van PostNL.