Rih omega 2 dames 2014

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 2.649,00

Snel overzicht

Rih omega 2 dames 2014

KOM LANG VOOR DE LAAGSTE PRIJS

* Verplichte velden

€ 2.649,00

Rih omega 2 dames 2014

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Rih omega 2 dames 2014

Shimano Nexus 8 Premium; rollerbrakeV-brake

De Omega is onze fiets met elektrische trapondersteuning. Hij is uiterst compleet uitgerust en onderhoudsvrij door toepassing van een gesloten kettingkast en een Shimano Nexus 8 premium versnellingssysteem. Deze fiets vertoont een uitmuntend rijgedrag en is een topper onder de elektrische fietsen. De ondersteuning is erg soepel en gelijkmatig. Op het gemakkelijk te bedienen displayzitten onder andere de volgende functies: elektronische slotontgrendeling van de batterij, cruise control, bediening van de verlichting en verschillende rijprogramma’s. De batterij is een

himano Nexus 8 Premium; rollerbrakeV-brake

De Omega is een hoogwaardige elektrisch fiets die aanschakelt als u de fiets beet pakt en die uitschakelt als hij 2 minuten stil staat.

De kleine en lichte motor in het voorwiel heeft een zeer comfortabele en gelijkmatige ondersteuning. Hierdoor heeft u altijd controle over de fiets, ook als u de ondersteuning wat hoger heeft staan. De motoris voorzien van een vrijloop waardoor deze licht loopt als u de ondersteuning uitschakelt. Dan is de Omega dus prima als gewone fiets te gebruiken.

Het bedieningspaneel zit direct naast het linker handvat. Zo kunt u toch beide handen veilig aan het stuur houden terwijl u de fiets bedient. Met het bedieningspaneel kunt u alle beschikbare functies activeren: verlichting, cruise control, mate van ondersteuning, verschillende rijprogramma's en batterij afnemen. De extra power-functie zorgt voor tijdelijk wat extra ondersteuning om bijvoorbeeld even een helling op te gaan. Als extra heeft de fiets een wandelfunctie waarbij de fiets op eigen kracht met u "meeloopt", ook bergop.

Het overzichtelijke display zit midden op het stuur en heeft een gebruikersvriendelijk menu. Op het display kunt u alle relevante gegevens zien; het resterend bereik, de batterij-lading, de ingestelde mate van ondersteuning, een tripteller en een klok. Hetdisplay is gemakkelijk afneembaar en is tevens de digitale sleutel van de fiets, want de fiets werkt alleen met het bijbehorende display. Dit is meteen een extra beveiliging tegen diefstal.

De batterij staat, in combinatie met het efficiente totaalpakket, garant voor een groot bereik. Onder gemiddelde omstandigheden is een bereik van 100 kilometer gemakkelijk haalbaar.

In de slanke kettingkast zit een automatische kettingspanner. Daardoor heeft de ketting altijd de ideale spanning en gaan ketting en tandwielen langer mee.


.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.