Wist u dat u bij Sterkeprijzen aan het juiste adres bent voor uw fietsplan?Ook als u een fietsplan via uw werkgever heeft kunt u bij sterkeprijzen terecht. Uiteraard met dezelfde uitstekende service die u gewend bent van ons. De fietsen worden bijvoorbeeld perfect afgesteld en rijklaar afgeleverd. 

Er zijn verschillende varianten voor het kopen van een fiets via het fietsplan: 

Optie 1. U koopt de fiets rechtstreeks bij ons en levert de factuur in bij uw werkgever. Deze verrekent vervolgens met u het belastingvoordeel. Het voordeel van deze constructie is dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht en dat er geen wachttijd is. 

Optie 2. Sterkeprijzen  stuurt de factuur naar uw werkgever. Als wij het geld op onze rekening hebben ontvangen nemen we direct contact met u op voor levering of afhalen van de fiets. In de regel kunt u binnen 2 weken in het bezit zijn van uw nieuwe fiets. Het voordeel van deze constructie is dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Optie 3. Uw werkgever heeft een overeenkomst met een bemiddelende organisatie.Bemiddelende organisaties zoals Bedrijfsfietsen Nederland, Nationale Fiets Projecten en andere organisaties. Als u dan een fiets koopt dan zijn daar voorwaarden aan verbonden. Via uw werkgever kunt u een bestelformulier krijgen. Hierna kunt u een fiets uitzoeken op onze website. Het fiscale grensbedrag voor de fiets is gesteld op 749,00. Indien u een duurdere fiets kiest, dient u het bedrag boven deze grens netto aan Central Bikes bij te betalen. Uw voordeel bestaat uit het belastingvoordeel op de prijs van uw fiets. Dit belastingvoordeel is afhankelijk van uw inkomstenbelastingtarief (terug te vinden op uw loonstrook). U dient er echter wel rekening mee te houden dat de korting die Central Bikes op de adviesprijs geeft, lager uitvalt als u uw fiets van de werkgever via deze tussenpersoon aanschaft. Voor de bemiddeling brengen tussenpersonen commissie in rekening die wij aan u als klant moeten doorberekenen.   ( neemcontact op 0524 553331) en wij geven u het juiste bedrag door