De grenzen gaan weer open in Europa en wellicht heb jij een vakantie geboekt. Even lekker ontspannen en weg van hier. Om je vakantie nog lekkerder te maken hebben wij een aantal gadget die niet mogen ontbreken. Dus ga jij binnenkort weg en ben je nog op zoek naar handige spullen? Lees dan verder in deze blog.

 

E-reader 

Hou jij van lezen en verslind je wel een paar boeken op vakantie? Boeken wegen zwaar en nemen veel ruimte in je koffer. Zonde dus om een hele stapel mee te nemen. Maar daar is een oplossing voor: Koop een e-reader en download zoveel boeken als je wilt. Zo heb jij je hele vakantie lang heel veel leesplezier. 

 

Bottle light

Een handige en sfeervolle vakantie gadget is de zogenoemde bottle light. Dit lichtje kun je op een lege fles zetten dat dient als een sfeerlichtje. Ook kun je het in het stopcontact steken en gebruiken als nachtlampje. 

 

Strand matje 

Een van de leukste dingen aan zomervakantie is misschien wel het strand. Lekker mensen kijken de hele dag, zwemmen, zandkastelen bouwen en spelletjes lezen. Toch vinden mensen het strand soms vervelend omdat alles onder het zand komt te liggen. Speciaal voor degene die het strand niet zo leuk vinden omdat er over alle spullen strand korrels komen is er een strandmatje! Dit houdt wat zand tegen zodat jij zandvrij op je handdoek kunt liggen. 

 

Zonnebrand met bronzer 

Vooral de meiden doen er alles aan om een lekker gebruind en zomers kleurtje op te doen op vakantie. Lang in de zon liggen is niet per se goed voor onze huid en daarom kun je zo nu en dan beter even een uurtje in de schaduw gaan zitten. Wat altijd belangrijk is dat je goed blijft smeren met zonnebrand! Velen denken dat je hierdoor minder bruin wordt maar dat is niet zo. Je krijgt een goede bescherming en hoe hoger de factor hoe minder vaak je hoeft te smeren omdat je langer beschermt bent. Kies nu voor een zonnebrand van bijvoorbeeld Nivea met een bronzer! Hierdoor zie je ook op de korte termijn iets bruiner en is dus ideaal voor diegene die lekker bruin willen worden! 

 

Flexibel zeeptasje 

Alhoewel corona nu een stuk minder is en we weer op vakantie mogen is het nog niet helemaal weg. In het buitenland zal je ook gegarandeerd mee maken dat je afstand moet houden, moet reserveren voor restaurants en dat je nog steeds een mondkapje op moet. Het continue wassen van je handen blijft ook super belangrijk! Neem daarom een flexibel zeeptasje mee die je op kunt vouwen als het leeg is en snel bij kunt vullen met bijvoorbeeld zeep uit het hotel. Zo kun je altijd je handen wassen waar en wanneer je maar wilt.