Wat zijn de leukste uitjes die je in Europa kan doen? Er zijn zoveel verschillende soorten uitjes te doen in Europa, van treinreizen tot weekendjes weg, dat het moeilijk is om er slechts 10 te kiezen! Toch hebben wij ons best gedaan en hieronder vind je 10 leuke uitjes in Europa.

1. Citytrip Amsterdam

Een citytrip Amsterdam is simpelweg een must als je in Europa bent. Deze hippe stad heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde citytrip: historische bezienswaardigheden, musea, leuke winkels, gezellige cafés en barretjes en natuurlijk de wereldberoemde grachten. Amsterdam is ook makkelijk te bereiken met de trein, dus je hoeft niet eens een vliegtuig te pakken om deze stad te bezoeken.

2. Rondreis door IJsland

Island is een uniek land waar je oneindig veel mooie natuur kunt bewonderen. Van geisers en vulkaangebieden tot indrukwekkende watervallen en ijsvelden, je zult je geen moment vervelen tijdens een rondreis door dit prachtige land. Omdat IJsland een eiland is, is het natuurlijk wel verstandig om je trip met het vliegtuig te beginnen.

3. Rondreis België

België is niet ver weg maar heeft ontzettend veel te bieden. Ga door het culturele gent, het prachtige antwerpen met groot havengebied en geniet van de heerlijke terrasjes in Brugge. Slaap ondertussen bij Van der Valk België of in een van de NH hotels.

4. Roadtrip door Zweden

Zweden is een prachtig land om te bezoeken en een roadtrip is de perfecte manier om het te verkennen. Je kunt langs de kust rijden en onderweg stoppen in kleine dorpjes en steden, of je kunt het binnenland in gaan en de mooie Zweedse bossen verkennen. Let wel op dat je in de winter een 4×4 auto huurt, want de wegen kunnen dan erg glad zijn.

5. Weekendje weg naar Barcelona

Barcelona is een populaire bestemming voor een weekendje weg en dat is niet voor niets. Deze stad heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagd weekendje weg, van mooie stranden en lekkere Tapas tot historische bezienswaardigheden en gezellige terrasjes. Barcelona is ook makkelijk te bereiken met het vliegtuig, dus je hoeft niet eindeloos in de auto te zitten om er te komen.

6. Fietsvakantie door Toscane

Een fietsvakantie door Toscane is een perfecte manier om deze prachtige streek in Italië te verkennen. Tijdens je fietsvakantie kom je langs idyllische dorpjes, wijngaarden en olijfboomgaarden. Er zijn verschillende fietsroutes door Toscane, dus je kunt zelf kiezen hoe moeilijk of makkelijk je fietstochtje gaat zijn.

7. Kano vakantie in Frankrijk

Een kano vakantie in Frankrijk is een perfecte manier om even helemaal tot rust te komen. Tijdens je kano vakantie vaar je door prachtige natuurgebieden en kleine dorpjes. Er zijn verschillende kanoroutes in Frankrijk, dus je kunt zelf kiezen hoe lang je vakantie gaat duren.