Wil je netjes gekleed door het leven? Of ben je opzoek naar nette kleding voor een bepaalde gelegenheid? Wij hebben de beste opties voor je op een rijtje gezet hoe je tegen een sterke prijs gemakkelijk er netjes bij kan lopen. Zo kijken we naar verschillende soorten kleding en geven we je aantal leuke tips!

Netjes maar niet overdreven

Wil je er netjes bij lopen maar niet overdreven en piekfijn? Dan is het een goed idee om te kijken naar bijvoorbeeld een coltrui. Een coltrui ziet er erg netjes uit maar is ook erg stoer. Een coltrui is goed te combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek. Hierdoor heb je een stoere maar ook nette kledingsstijl. Coltruien zijn tegenwoordig in elke kledingwinkel wel te koop en zijn vaak voor een zacht prijsje te vinden. Hierdoor loop je er netjes bij zonder te veel uit te geven.

Echt even netjes!

Soms ontkom je er niet aan en mag een net pak, of een rokkostuum niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een gala, of een chique feest. Rokkostuums zijn in allerlei soorten maar de meest voorkomende zijn de klassieke zwarte. Vaak denk je bij een volledig pak of een rokkostuum aan een hoge prijs maar dit valt tegenwoordig wel mee. Zorg ervoor dat je een rokkostuum koopt die vaker aan kan en een beetje tijdloos is. Dit zorgt ervoor dat je het kostuum vaker kan dragen en daardoor goedkoper uit bent. Combineer je rokkostuum met zwarte lakschoenen en loop en piekfijn bij voor een relatief zacht prijsje.

Doe mij maar zakelijk

Ben je opzoek naar nette zakelijke kleding? Ga dan voor een mooi overhemd en eventueel een pantalon met daaronder nette veterschoenen. Een colbert kan je altijd nog toevoegen maar is niet perse nodig. Met een net overhemd kom je namelijk al een heel eind. Je ziet het steeds vaker, een overhemd, colbertje, spijkerbroek en witte gympen. Wat vind jij hiervan? Het is een speelse oplossing om zowel zakelijk als toch een beetje stoer voor de dag te komen. Vaak zijn witte gympen ook niet heel duur. Daarnaast kan je elk willekeurig overhemd combineren op een zwarte pantalon, daarom raden wij aan om of je colbert of je pantalon in een effe/standaard kleur te kopen zodat je eindelijk kan combineren. Hierdoor ben je altijd up to date en zorg je ervoor dat je goed voor de dag kan komen met een zakelijk speelse look.